top of page

Portfolio

Prikkels bijten niet!

Saskia Klaaysen van Anahata Coaching schreef het boek 'Prikkels bijten niet! - Wegwijs in onder- en overprikkeling voor hoogsensitieve personen die floreren bij dynamiek en variatie' dat ik mocht vormgeven. Voor dit project verzorgde ik ook de drukwerkbegeleiding en het gehele offerte traject.

Wanneer een fijn contact en een mega interessant onderwerp samen komen, ontstaat er een mooi product om heel trots op te zijn!

In juni 2020 is de 3e druk verschenen. Het boek is hier verkrijgbaar.

Saskia Klaaysen:

"Marjolein heeft de vormgeving gedaan van mijn eerste boek Prikkels bijten niet! Ze wist me in korte tijd wegwijs te maken in de voor mij overweldigende wereld van lettertypes, tig papiersoorten, afmetingen, boekbinden, boeken drukken, drukkerijen, kleuren, etc. Ik verzoop in de opties en hoe heerlijk is het dan dat door middel van een paar voorbeelden, Marjolein mijn ideeën/meningen/vage gevoelens goed aanvoelde en met een prima voorstel kwam. Daarnaast heeft ze mijn figuren en afbeeldingen om weten te zetten naar een duidelijke huisstijl en is ze de bedenker van de aansprekende kaft. Ik ben dolblij met het resultaat en lezers geven me regelmatig complimenten over de kaft en de kleuren. Lezen is een zintuiglijke beleving en Marjolein heeft daar met haar vormgeving geweldig aan bijgedragen. Onlangs heeft ze een stempel en blinddrukstempel ontworpen om boeken te signeren. Ook hier kon ze met mijn summiere meer op gevoel gebaseerde aanwijzingen een prachtig exemplaar ontwerpen. Waarbij ze direct een aantal opties voorlegt. Ik vind het fijn om met Marjolein te werken, omdat ik altijd het gevoel heb dat het een co-productie is. Ik mag doen waar ik goed in ben en zij weet met de vormgeving daar goed bij aan te laten sluiten. Win-win!"

bottom of page