top of page

Portfolio

HAR(D)TPRAAT

Voor de HSP coaches waarmee Esther Bergsma unieke begeleidingsmodellen bedenkt, heb ik de visuele vertaling van de expertise van Mariska Bernardt van HAR(D)TPRAAT gemaakt.

Esther Bergsma:

"Marjolein is een veelzijdig grafisch ontwerper. Ze heeft voor de HSP coaches waarmee ik unieke begeleidingsmodellen bedenk, krachtige visuele vertalingen van hun expertise gemaakt. Haar werk is van hoog niveau en het is prettig met haar te werken."

Mariska Bernardt:

"Een creatieve Out of the box denker, zo zou ik Marjolein in het kort omschrijven. 

Marjolein heeft mij uitgedaagd, geholpen en een duw in de goede richting geven in het bedenken van mijn model. Bij onze eerste ontmoeting voelde ik me meteen gezien. Met veel geduld heeft Marjolein voor mij een uniek coachmodel gecreëerd. Ik vond het best pittig om mijn coachmodel precies onder woorden te brengen maar dankzij het geduld en met oog voor details heb ik, samen met Marjolein een uniek eigen model mogen ontwerpen. 

Marjolein heeft me durven uitdagen om mijn eigen geschreven woorden, mijn eigen getekende cirkels te gebruiken. Super blij mee dat Marjolein out of the box heeft durven denken, zij heeft mijn woorden omgezet in een allesomvattende geheel. Trots op!"

bottom of page